Fitness

Fitness

From Monday to Friday: from 08:00 to 22:00
——————–
Saturday: from 10:00 to 14:00
——————–
Sunday: closed
——————–

Contact
Phone: 93 766 16 50
gym@sportareatraining.com


See open time of classes

pump

Pump-Training

La clau de l’èxit d’aquesta forma d’esport resideix en la combinació de la gimnàstica aeròbica amb exercicis propis de la sala de musculació.

meditacio

Meditació Activa

Moltes de les tècniques de meditació requereixen que un se senti quiet i en silenci. Però la sintonia en la qual vivim tots els dies i l’estrès que acumulem dificulten que tal vegada aconseguim aquest aquietament.

estiraments

Estiraments

Els estiraments són molt importants per prevenir i tenir una millora muscular. D’aquesta manera obtindrem una millor capacitat de reacció del múscul i evitarem possibles tendinitis,…

abdominals

Abdominals

Exercicis de rotació i de flexió lateral i frontal per al desenvolupament dels músculs oblics i inferiors. Exercicis per millorar la funció abdominal.

gap

G.A.P.

Combat l’acumulació de greixos i la flacciditat de cames, dels músculs glutis i dels abdominals amb un sistema d’entrenament eficaç que et permetrà reduir i definir aquestes zones del cos que ens porten més mals de cap.

ioga

Ioga

Combat l’acumulació de greixos i la flacciditat de cames, glútis i abdominals amb un sistema d’entrenament eficaç que et permetrà reduir i definir aquestes zones del cos que ens porten tant mals de cap

pilates

Pilates

Mètode centrat en el desenvolupament dels músculs interns per mantenir l’equilibri corporal i donar estabilitat i fermesa a la columna vertebral.

tono

Tonificació

Crema calories amb una de les formes esportives més intensives del Fitness. Una forma de practicar exercici sorgida de l’entrenament dels corredors professionals que et permetrà posar-te més que en forma en poc temps.

flexibilitat

Balanç-Training

Millora la postura, la força, la flexibilitat i el to muscular amb un mètode adequat per a totes les edats i amb èxit comprovat

bikeindoor

Bike-Indoor

Les classes es mouen al ritme de la música. i solen durar 45 minuts. El professor o instructor va marcant cadascuna de les parts i la seva intensitat.

step

Step-Tono

Considerat com l’únic esport que permet realitzar un treball cardiovascular i muscular alhora, la pràctica d’Steps proporciona una millora considerable de la resistència aeròbica, la força física i la flexibilitat corporal.

Vols informació sobre les activitats que oferim?

Et vols apuntar alguna de les activitats que oferim a Silence Thalasso & Spa Fitness?
No dubtis en possar-te en contacte amb nosaltres! T’informarem de tot!


Demanar informació